Uitnodiging dialoogsessies meer herstel voor mensen met ernstige psychische aandoening

In maart 2017 zijn er in Amsterdam 3 dialoogsessies waarin u actief kunt meedenken over hoe mensen met een ernstige psychische aandoening betere kansen en mogelijkheden kunnen krijgen voor herstel en participatie. Komt u ook?

Herstel en participatie zijn essentieel voor mensen met een ernstige psychische aandoening (EPA) om als volwaardige burger een betekenisvol leven te kunnen leiden. Amsterdam telt iets meer dan 10.000 mensen die wegens een EPA moeite ervaren met sociale relaties, inkomen, wonen en deel uitmaken van de samenleving.

Tussen 31 mei 2016 en 31 mei 2017 bundelt een groot aantal Amsterdamse partijen hun krachten in de Taskforce EPA: cliënten, naasten, zorgaanbieders (zoals Arkin), de gemeente Amsterdam en zorgverzekeraar Zilveren Kruis.

Het gezamenlijke doel is het ontwikkelen van een regionale agenda voor het vergroten van de kansen en mogelijkheden op herstel en participatie voor mensen met een EPA in Amsterdam.

In deze agenda willen we graag de stem, suggesties en gedachten laten terugkomen van iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is of zich betrokken voelt bij mensen met een EPA. Daarom organiseert de Taskforce EPA 3 dialoogsessies waarin iedereen kan meedenken en -praten. Of u nu cliënt, hulpverlener/behandelaar, naaste, medewerker van de Politie of een woningcorporatie, of een werkgever of buurtbewoner bent: u bent van harte welkom.

De dialoogsessies vinden plaats op:

  • woensdag 1 maart 2017, 12.00 – 16.30 uur
  • donderdag 2 maart 2017, 12.00 – 16.30 uur
  • maandag 6 maart 2017, 9.30 – 13.00 uur

De middagsessies starten met een inloop en lunch.
De ochtendsessie sluit af met een lunch.

Meer informatie over het programma en de locatie volgt begin februari op deze website. De locatie zal in elk geval in Amsterdam zijn.

U kunt zich per mail aanmelden bij Nadira Rambocus via nadira@nadirarambocus.nl.
Vermeld a.u.b.

  • welke datum uw 1e en 2e voorkeur heeft
  • of u aansluit voor de lunch.

Wilt u deze uitnodiging ook onder anderen verspreiden?

We hopen op een brede opkomst!