Veilige en waardige zorg

Langdurige Intensieve Zorg

Cliënten van de Langdurige Intensieve Zorg (LIZ) hebben langdurige intensieve behandeling nodig. Verblijf in de reguliere GGZ is daarom (nog) niet geschikt voor hen. De LIZ biedt langdurige intensieve behandeling en begeleiding. Structuur in een veilige, overzichtelijke en ordelijke omgeving. De LIZ biedt zorg op maat voor deze cliënten die anders tussen wal en schip raken.

Zorg op maat
De LIZ maakt onderdeel uit van Inforsa, waar verschillende vormen van expertise aanwezig is. Hierdoor kunnen cliënten altijd rekenen op een met zorg uitgekozen behandelplan. Niet alleen tijdens het verblijf maar ook daarna in een nazorgprogramma.

Kleine groepen
De LIZ behandelt de cliënten in kleine groepen zodat er intensieve en vooral nauw betrokken behandeling kan worden gegarandeerd. Juist deze extra aandacht is vaak nodig om voor de cliënt een stabiele situatie te creëren. Er is dan ook altijd een cliëntondersteuner aanwezig zodat cliënten contacten kunnen opzoeken

Professioneel behandelteam
Het multidisciplinair behandelteam van de LIZ beschikt over veel ervaring en deskundigheid in de GGZ, kinder- en jeugdpsychiatrie en gehandicaptenzorg. Het team is geselecteerd op basis van expertise en vooral geduld.

Consultatie Langdurige Intensieve Zorg

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot onze Kliniek voor Langdurige Intensieve Zorg, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het consultteam via telefoonnummer 020-590 11 40.

Uw cliënt direct aanmelden

U kunt uw cliënt aanmelden door te bellen met het opnamesecretariaat via 020-590 11 35. Of download het aanmeldformulier voor de LIZ

Locatie en route informatie LIZ

Bekijk de contactpagina

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Inforsa - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin