Waardige en veilige zorg

Het Consultteam

Het consultteam is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur en het telefoonnummer is 020 590 1140.

Het consultteam bestaat uit medewerkers van verschillende afdelingen van de KIB.

Consult en aanmelding

Het consultteam is betrokken bij de verwerking van alle aanmeldingen voor de KIB en LIZ. Ze onderhouden contacten met de verwijzers, geven consulten en kunnen eventuele teamondersteuning bieden en het nazorgtraject begeleiden.

Verwijzers kunnen via deze website het aanmeldformulier invullen en mailen. De aanmeldformulieren komen binnen bij het opnamesecretariaat.

De aanmeldingen worden in de multidisciplinaire stroomcommissie besproken. Indien de casus voldoet aan de opnamecriteria, wordt een consult gepland. Tijdens het consult wordt een inschatting gemaakt of een opname op de KIB of LIZ geïndiceerd is of dat misschien een verpleegkundige consultatie en advisering of tijdelijke ondersteuning voldoende blijkt. Het kan ook zijn dat er een scholingstraject wordt voorgesteld, zoals intervisie of teamconsultatie (incompanytrainingen op maat).

Nazorg

Het consultteam komt ook in beeld als een cliënt van de KIB of LIZ met ontslag gaat. Na ontslag houdt het consultteam contact met het behandelteam waarnaar de cliënt terug- of doorverwezen is. Zij zijn bereikbaar voor consultatie en overleg. De nazorgcontacten vinden plaats op locatie van de verwijzende instelling.

Aanbod trainingen omgaan met ontwrichting

Er wordt jaarlijks de landelijke KIB-training over omgaan met ontwrichting aangeboden voor medewerkers van verwijzende instellingen. Lees meer over de training.

Contact

Email: consultteamklinischintensief@inforsa.nl
Telefoon: 020-590 11 40
Fax: 020-590 11 36

 

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2019 Inforsa - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Onderdeel van  Arkin